tiistai 8. maaliskuuta 2011

Perussuomalaisten vaalirahoitus: media-ajojahti

Perussuomalaisten vaalirahoitusuutisointi on median ajojahtia - näin ainakin jos uskomme vaalivilpistä epäiltyjä itseänsä, ja miksikäs emme uskoisi.

Toki paikalle kuin paikalle, missä on avoin kommenttiboksi (tännekin) saapuu paikalle internetsotureiden armeija letkauttamaan Soinilta opittuja one-linereitaan sekä Vistbackalta opittua kiroilua. Niiden laukominen tuleekin hyvään kysyntään, koska kaikki todellinen argumentaatio on "selittelyä" - ainakin jos kysymme heiltä itseltään.

En usko, että Perussuomalaisten kannatus tähän romahtaa: media-ajojahtia tullaan itkemään jatkossakin. Olitteko itkemässä lautakasaskandaalin (erikoishöylätty tai tuppeensahattu) aikoihin Vanhasen epäreilua kohtelua mediassa? Olitteko puolustamassa Suvi Lindéniä liittyen Sankivaaran golf-keskusskandaaliin? Lindénin golf-osakkeen tämänhetkinen arvo on "alkaen 6850 € velaton hinta" (golf-osakkella oli toki arvoa jo ennen Lindénin toimia, josta hänen olisi pitänyt jäävätä itsensä eli henkilökohtainen hyöty on pienempi). Lautakasan hintaa puolestaan en viitsi ruveta selvittämään, mutta muutamista tuhansista vissiin ainakin puhutaan. Perussuomalaisilla on jaossa ollut 22 216 eur (2007) + 15 450 eur (2008) + 1139 eur (2009) eli yhteensä 38805 eur.

Että häpeä, media! Pistäkää asioita tärkeysjärjestykseen älkääkä vainotko Perussuomalaisia vain koska olette KATEELLINEN ja PELOISSANNE ...KANSAN TAHDOSTA! Tai jotain...

Jokainen, jolla on puoli aivoa tallella tulkitkoon oliko edeltävä purkautuminen parodiaa.

2 kommenttia:

 1. Hah! Onkohan nuo persuäänestäjät oikeasti niin vitun juntteja etteivät tajua tämäkin puolueen olevan samanlainen kusetus.

  Halla-ahokin jo hommafoorumilla selittelee niin urpoja ettei mitään rajaa. Kun Verkkouutiset esittää suoria lainauksia PeruSS-jugendin ja rötösherrojen peruSS-ohjelmasta niin rotutohtori vaan kuittaa asian sillä, että Verkkouutiset ei ole luotettava lähde.

  Verkkouutiset on kyllä silloin luotettava lähde kun sieltä löytyy joku neekeriuutinen.

  FACEPALM sentään tätä peruSS-menoa.

  VastaaPoista
 2. Tupakkamies: "Onkohan nuo persuäänestäjät oikeasti niin vitun juntteja etteivät tajua tämäkin puolueen olevan samanlainen kusetus."

  Laumasieluja, itsenäiseen ajatteluun kykenemättömiä, kuten enemmistö suomalaisista muutenkin.
  "Tiede: Uusi paljastus Ylen gallupeista"

  Tosin kenellekään tervejärkiselle tuo "uusi paljastus" ei tule yllätyksenä. Bandwagon-ilmiö on yleissivistystä. Käytännössä tämä vieraahko termi on sama kuin "äänestää voittajaa".

  Gallup osoittaa suosion kannatusta, joka nostaa kannatusta entisestään, joka osoittaa suosion kannatusta, joka nostaa kannatusta entisestään. Politiikka oli parempaa... tai sanotaan asian näin: politiikka olisi ylipäätään politiikkaa, jos galluppeja ei olisi lainkaan. Nykyisellään politiikka on korvautunut imagopelleilyllä sekä kannatuskyselyiden julkistuksen aikaansaamalla positiivisella takaisinkytkennällä.

  (Voisin muuten lyödä vetoa, että keskivertopersulla ei olisi harmainta aavistusta mitä tuon linkin takaa löytyy... tai että ymmärtäisivät edes lukemaansa vaikka linkkiä klikkaisivatkin.)

  Noloa on niinikään se, että he ottavat erityistä ylpeyttä halveksunnasta mm. tiedettä ja perusteltua mielipidettä kohtaan, korvaavat nämä pelkillä tyhjillä sloganeilla ja moralisoimalla asioita, jotka eivät vahingoita kolmannen osapuolen ihmisoikeuksien toteutumista.

  ____


  Btw, tuo osa jossa lukee "Toki paikalle kuin paikalle, missä on avoin kommenttiboksi (tännekin) saapuu paikalle internetsotureiden armeija" oli lähinnä tarkoitettu siihen aamulehdenblogit.ning.com -rinnakkaisblogiini. Tämä on lähinnä varmuuskopion roolia vetävä, koska niellä tapahtuu aina välillä natsimoderointia eli blogien mielivaltaista poistamista.

  Jos persufanit ryntäilee tänne kommentoimaan, ihmettelen sitä, koska harva tietää tämän blogin olemassaoloakaan. Paitsi toki ne, jotka käyttävät Piraattien blogiseurantapalvelua.

  VastaaPoista