torstai 8. syyskuuta 2011

Breivik valitsi vihollisensa oikein

Suomen tulonjakojärjestelmä on täysin groteski, kun hyväosaisia ovat:
- täystyöttömät alkoholistit ja narkkarit
- vakituiset matalapalkkaduunarit (onko heitä enää olemassakaan? eikö tämä ole jo myytti?)
- miljonäärit (tulon pääomittamista optioina, yms. laillistettua veronkiertoa)
- ne maanviljelijät, jotka kuppaavat tukia

Huono-osaisia ovat:
- pätkätyöläiset, osa-aikatyöläiset (sosiaaliturva pätkivää ja byrokraattista, työnteosta rangaistaan poistamalla tukia)
- opiskelijat (matalampi sosiaaliturva kuin narkkareilla ja lainanottovelvoite, työnteosta rangaistaan perimällä opintotuet takaisin korkojen kera)
- yksityisyrittäjät (ei mitään sosiaaliturvaa)
- ne maanviljelijät, jotka syystä tai toisesta eivät saa tukia

Muutoin huomioitavaa:
- keskituloiset ovat korkeammin verotettuja kuin parempituloiset


Näiden huono-osaisten ryhmien syntyyn on myötävaikuttanut Kokoomuksen tarve suojella suurpääomaa (yhdistettynä siihen, että he eivät silti tosiasiallisesti kannata vapaata markkinataloutta ja pienyrittäjyyttä) sekä Keskustan eturyhmäpolitiikka maaseudun hyväosaisten tukemiseksi ja kilpailun vääristämiseksi maataloudessa.

Suurin vaikuttaja pahoinvointivaltion syntyyn on kuitenkin ollut sosiaalidemokratia ja muu "vasemmistolaisuus". Konservatiivinen, sosialistinen ja suojatyöpaikkojen palkitsevuuteen sokeasti uskova, tehoton ja epäinhimillinen orjatyökoneisto. Perustulon tosiasiallinen vihollinen, hyvinvointivaltion ja itsemääräämisoikeuden vastustaja, ja kallis syöpä yhteiskunnalle, mutta hyväveli AY-järjestöille.

Kun sanon, että Breivik valitsi vihollisensa oikein, tarkoitan sitä. Keinot olivat ehdottomasti väärät, kuten olivat ilmeisesti myös perusteetkin... ei sikäli, että jaksaisin mitään yli tuhatsivuista manifestia lukea läpikään, kun suurin osa kirjoitelmasta on pelkkää kopioi-liitä-sisältöä geneerisiltä kansallissosialistisilta sivustoilta. Silti välillä hullumpikin mies osuu vahingossa oikeaan, väärin perustein ja väärin asein. Yhteiskunta muutetaan käyttämällä sananvapautta, niin kauan kuin sitä on olemassa.

Provokaatio-otsikko on provokaatio-otsikko. Norjan tragediasta huolimatta poliittinen keskustelu ei saa tuntea mitään armoa sosiaalidemokratiaa kohtaan vihapuheitkuntillityksen muodossa. Kaikkea tulee voida ja tuleekin kritisoida, sisältä ja ulkoa päin.

Pahoinvointivaltion on kuoltava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti