keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Seksuaalisesta tasa-arvosta ei voi keskustella, koska sanat puuttuvat

Aiemmin kirjoittamani artikkelit

Pedofiilit parantumattomina parafiileinä eivät ole sen enempää pahoja ihmisiä kuin homotkaan

Homous on sairautta?

Seksuaalinen tasavertaisuus ja Seta

sekä niihin samani palaute ovat saaneet minut vakuuttuneeksi, että ehkä suurin uhka seksuaaliselle tasavertaisuudelle onkin politisoitunut homoliike sekä homomyönteiset poliitikot ja virkamiehet, eikä suinkaan arvokonservatiivit - arvokonservatiivit, kun ovat tuomittuja häviämään. Yhtälailla pidän feministiliikettä suurimpana uhkana sukupuoliselle tasa-arvolle, koska tasa-arvoa ei voi ajaa ajamalla vain yhden ryhmän etua.

Kuinka poliittinen homoliike ja homoille myönteiset poliitikot ovat sitten romuttaneet seksuaalista tasa-arvoa?

1) Seksuaaliselle suuntautumiselle (hetero, bi, homo) on myönnetty erityissuojelua syrjinnältä, väkivallalta, verbaaliselta loukkaamiselta. Tätä suojelua ei nauti seksuaalisuus yleisesti - ainoastaan seksuaalinen suuntautuminen eli seksuaalisuuden sukupuoliaspekti.

2) Kaikki keskusteluun tarvitut sanat ovat semanttisesta merkityksestä huolimatta, jopa törkeästi semantiikan vastaisestikin, määritetty tarkoittamaan sateenkaarikansaa, esim.

  • jo "seksuaalisen suuntautumisen" määrittäminen koskemaan yksinomaan sitä mitä sukupuolta kohtaan ollaan suuntauduttu, vääristää sanan semanttista merkitystä
  • "seksuaalivähemmistöt" eivät ole "seksuaalisuuden vähemmistöt" vaan "seksuaalisen suuntautumisen vähemmistöt" (ja tässäkin käyttäen synteettistä ja epäsemanttista määritelmää suuntautumiselle).

3) Määritelmiä manipuloituaan ja vietyään lähes kaikki sanat, joilla voidaan käsitellä sukupuoleen liittymättömiä seksuaalisuuden aspekteja poliittinen homoliike on kaiken huipuksi kaapannut "Seksuaalisen tasavertaisuuden" "omaksi asiakseen" nimeämällä yksinomaan sateenkaarikansan etujärjestön "Seksuaalinen tasavertaisuus ry":ksi. Tämän tehtyään he ovat kaapanneet kutakuinkin viimeisen sanan, joka on ollut käytettävissä asialliseen keskusteluun seksuaalisesta tasa-arvosta sen laajemman tulkinnan mukaisesti.

Tiedän, että mikään laki ei kiellä harhaanjohtavaa kansalaisaktivistista toimintaa ja esim. SAFKAkin saa vapaasti olla "Suomen antifasistinen komitea" niin naurettavalta kuin "antifasistinen" kuulostaakin osana venäläisnationalistisen ja vahvan rasistisen kerhon nimeä. Setalla on lain erikseen kieltämättä oikeus harhaanjohtavaan nimeen ja tiedotukseen. Valehtelu ei ole rikos. Ja minulla on oikeus halveksua heitä siitä, myös julkisesti. Katson, että homojen esittäytyminen yleisenä seksuaalisen tasavertaisuuden ajajana silloin, kun eivät ole ajamassa yleistä tasavertaisuutta on halveksuttavaa ja vie mediahuomiota kaikilta pienemmiltä ihmisoikeusjärjestöiltä, jotka yrittävät ajaa heidän asiaa joista Seta ei välitä.

Ymmärrän kyllä, että erityisesti ulkomaankielessä sana "sex" viittaa yhtälailla sukupuoleen kuin seksuaaliseen toimintaan. Mielestäni tämä ei kuitenkaan ole peruste sille, miksi "seksuaalinen suuntautuminen" pitäisi olla sukupuoliasia. Jos haluttaisiin korostaa sukupuoliasiaa, olisi "sukupuolinen suuntautuminen" monin verron johdonmukaisemi. Ironisesti, "seksuaalisesta suuntautumisesta" onkin aiemmin käytetty enemmän korrektia "sukupuolista suuntautumista". Tässäkin ollaan tultu takapakkia, kun ollaan korvattu yksikäsitteinen kotimainen termi kaksikäsitteisellä ulkomaalaisperäisellä sanalla.

Se mitä kaikkia ongelmia "seksuaalisen suuntautumisen" suppea tulkinta on jo nyt aiheuttanut ja mitä se tulee aiheuttamaan mm. sadisteille ja masokisteille, onkin sitten aivan oman blogahduksensa arvoinen. Nyt aiheeni oli ainoastaan se, että meiltä puuttuu terminologia käsitellä seksuaalista tasa-arvoisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti